• Werkgever

  Uniek outdoor werkprogramma

Outdoor programma

Onze visie is dat we juist kunnen groeien wanneer we onze grenzen opzoeken en uit onze comfortzone stappen. Onze Missie: maak mensen sterk en weerbaar.

Quality Coaching heeft voor begeleiding naar scholing en werk een uniek Outdoor werkprogramma ontwikkeld.

Outdoor werkprogramma

Als locatie maken we gebruik van het BaseCamp van Frysian Vikings op het vakantiepark Klein Vaarwater op Ameland. Ameland zien we als een eiland met een eigen karakter waarbij we letterlijk en figuurlijk loskomen van het vaste land. Door middel van het Outdoor werkprogramma gericht op participatie, integratie en werk willen we bewerkstelligen dat deelnemers meer van zichzelf ontdekken en meer laten zien. Door eerst te vertragen denken we het stellen van doelen en daarmee het proces naar activering en werk te versnellen.

Basecamp Ameland Frysian VikingsHet Outdoor werkprogramma is gericht op het verkrijgen van een totaalbeeld en observatie ten behoeve van het mogelijk verbeteren van de doelstelling: Get the whole picture. Frysian Vikings biedt alle faciliteiten zoals tenten, veldbedden, maaltijden en de verschillende mogelijkheden om te ontspannen. Per week heeft Frysian Vikings met betrekking tot dit programma de capaciteit om vier groepen van maximaal twaalf deelnemers onder te brengen.

Pilotstudie

Outdoor is in 2017 een Pilotstudie waarbij we ons zowel in de opbouw als bij de evaluatie van de verschillende programma’s zo veel mogelijk laten informeren door wetenschappelijke literatuur. Bij aanvang van het programma vindt met iedere deelnemer een nulmeting plaats en aansluitend een tussen- en eindmeting. Ontwikkeling en resultaten volgen we en leggen we vast voor gedegen onderzoek en verdere ontwikkeling van het Outdoor werkprogramma.

Meer informatie over het programma zelf en de kosten, vindt u in onze folder of op de site van Frysian Vikings.

Nieuws

 • Van werkervaringsplaats naar vaste baan

  Directeur PCBO De Spreng vertelt over hoe een zeer gemotiveerde kandidaat van Quality Coaching onderdeel werd van zijn team.

  Lees meer
 • Het werken bij Bouwbedrijf Bouma geeft mij zelfvertrouwen

  Quality Coaching heeft met de gemeente Smallingerland een samenwerkingsverban...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Werkzoekende

  Werkzoekende

  Wat kunnen we voor je doen?

  Lees meer
 • Opdrachtgever

  Opdrachtgever

  Welke diensten bieden we aan?

  Lees meer
 • Team Quality Coaching

  Team Quality Coaching

  We stellen ons graag voor.

  Lees meer

Bekijk ons laatste vlog!

Bekijk alle vlogs