• Over QC

  Ieder mens is uniek en beschikt over talent

Missie en visie

Missie

Quality Coaching streeft naar weerbare, actieve en gezonde generaties die in eigen onderhoud kunnen voorzien. Wij willen mensen in de basis zo sterk mogelijk maken zodat men zelf, duurzaam verder kan.

Visie

Ieder mens is uniek en beschikt over talent. Het benutten van gegeven talent en het ontwikkelen van persoonlijke, unieke eigenschappen bevorderen de eigenwaarde, eigen verantwoordelijkheid en welbevinden.

Kernwaarden

Onze waarden fungeren als ethisch kompas en zijn de kern van onze bedrijfscultuur. Waar staan wij voor als organisatie? Waar geloven wij in, wat verbindt ons en wie willen wij zijn? Door onze waarden te formuleren, creëren wij de mogelijkheid ons handelen te toetsen. Zij bieden ons houvast en zij laten ons (in)zien wat belangrijk is.

Kernwaarden Quality Coaching: Nieuwsgierigheid - Compassie - Bereidheid - Eigenheid - Zorgvuldigheid

Nieuwsgierigheid

We tonen oprechte interesse in mensen en laten overtuigingen, meningen en aannames los. Met een open en eerlijke houding, zijn we gericht op continue verdiepen, verbreden en verbeteren. 

Compassie

Onze grondhouding is een uiting van passie en bevlogen handelen. We hebben het vermogen om steeds aansluiting te vinden bij onze doelgroep. Wat leidt tot een groeiend inlevings- en invoelingsvermogen.

Bereidheid

We tonen commitment naar onze organisatie en doelgroep. Onze wijze van communiceren is open, we durven de discussie aan te gaan. We zijn flexibel en bereid om ons volledig in te zetten voor het behalen van beoogde doelstellingen.

Eigenheid

Ieder mens is uniek en mag zichzelf zijn. We zetten onze kernkwaliteiten in en durven te handelen vanuit onze eigen kracht, kwetsbaarheid en drijfveren. 

Zorgvuldigheid

We zijn ons bewust van onze taken en verantwoordelijkheden. Vanuit verschillende invalshoeken kijken we naar ons handelen en nemen weloverwogen beslissingen. We zijn transparant, stellen duidelijke kaders en werken volgens de richtlijnen en kaders van onze organisatie.

Nieuws

 • Van werkervaringsplaats naar vaste baan

  Directeur PCBO De Spreng vertelt over hoe een zeer gemotiveerde kandidaat van Quality Coaching onderdeel werd van zijn team.

  Lees meer
 • Het werken bij Bouwbedrijf Bouma geeft mij zelfvertrouwen

  Quality Coaching heeft met de gemeente Smallingerland een samenwerkingsverban...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Werkzoekende

  Werkzoekende

  Wat kunnen we voor je doen?

  Lees meer
 • Opdrachtgever

  Opdrachtgever

  Welke diensten bieden we aan?

  Lees meer
 • Team Quality Coaching

  Team Quality Coaching

  We stellen ons graag voor.

  Lees meer

Bekijk ons laatste vlog!

Bekijk alle vlogs