• Over QC

Certificering

Quality Coaching is in het bezit van het Blik op Werk Keurmerk. Wat houdt dit keurmerk in?

Alle dienstverleners die ervoor zorgen dat mensen weer maatschappelijk meedoen, betaald werk vinden, een eigen onderneming starten, van werk naar werk gaan, gezond aan het werk kunnen blijven en inburgeringscursussen volgen, komen in aanmerking voor het Keurmerk. Het Keurmerk geeft inzicht in de kwaliteit van de dienstverleners, zij kunnen zich ermee onderscheiden. Mensen die geïnteresseerd zijn in het inkopen van hun diensten kunnen zien dat ze kwaliteit leveren. Kortom: het is één Keurmerk voor de hele markt; eenduidig en overzichtelijk.

Met het Keurmerk wil Blik op Werk een duurzame bijdrage leveren aan de verdere professionalisering van de markt. Het Keurmerk maakt de markt transparant en borgt de kwaliteit van de werkzaamheden. Cliënten, klanten, werknemers, cursisten of kandidaten (in het vervolg kortweg: klanten) en opdrachtgevers kunnen aan de hand van het Keurmerk bewuster kiezen met welke dienstverleners zij contracten afsluiten, want dienstverleners met het Blik op Werk Keurmerk onderscheiden zich van bedrijven zonder Keurmerk. Quality Coaching is zo'n bedrijf.

Nieuws

 • Van werkervaringsplaats naar vaste baan

  Directeur PCBO De Spreng vertelt over hoe een zeer gemotiveerde kandidaat van Quality Coaching onderdeel werd van zijn team.

  Lees meer
 • Het werken bij Bouwbedrijf Bouma geeft mij zelfvertrouwen

  Quality Coaching heeft met de gemeente Smallingerland een samenwerkingsverban...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Werkzoekende

  Werkzoekende

  Wat kunnen we voor je doen?

  Lees meer
 • Opdrachtgever

  Opdrachtgever

  Welke diensten bieden we aan?

  Lees meer
 • Team Quality Coaching

  Team Quality Coaching

  We stellen ons graag voor.

  Lees meer

Bekijk ons laatste vlog!

Bekijk alle vlogs