• Opdrachtgever

Begeleiding naar werk

Wanneer voor een kandidaat de route naar regulier werk ingezet wordt, streven we in alle gevallen naar de meest optimale vorm. Blijkt betaald werk op korte termijn niet haalbaar, dan zetten we zo snel mogelijk in op een stage- en/of werkervaringsplek bij een werkgever. Vanuit deze werkplek plaatsen we de kandidaat door naar een betaalde werkplek. Immers, het vinden van een betaalde baan vanuit een werksituatie is gemakkelijker dan vanuit een inactieve situatie.

In alle gevallen gaan we mee naar de werkgever. We begeleiden de kandidaat bij de eerste kennismaking en lichten de werkgever en zo nodig collegaís in over de mogelijkheden en waar rekening mee gehouden moet worden.

Het verwerven van de baan is het resultaat van een intensieve samenwerking tussen kandidaat en jobcoach. Dit houdt in dat er samen gezocht wordt naar de baan die past bij de vaardigheden, mogelijkheden en wensen van de kandidaat.
Quality Coaching is ruim 15 jaar actief in de regio en beschikt over eengroot werkgeversnetwerk met goede contacten. Samen maken we heldere afspraken over wie wat doet in de benadering van werkgevers. Deze afspraken leggen we vast in het actieplan dat regelmatig geÎvalueerd en, indien nodig, bijgesteld wordt.

 • Werkzoekende

  Werkzoekende

  Wat kunnen we voor je doen?

  Lees meer
 • Opdrachtgever

  Opdrachtgever

  Welke diensten bieden we aan?

  Lees meer
 • Team Quality Coaching

  Team Quality Coaching

  We stellen ons graag voor.

  Lees meer

Bekijk ons laatste vlog!

Bekijk alle vlogs