Quality Coaching


De slimste weg naar betaald werk

Quality Coaching is een landelijk erkende jobcoachorganisatie. We bestaan al meer dan 15 jaar en zijn onderscheidend en vooruitstrevend in onze aanpak om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt succesvol en duurzaam te begeleiden naar werk. Zo onderscheiden we ons door een eigen aanpak tijdens het re-integratietraject. Alle acties gedurende het traject zijn gericht op duurzame uitplaatsing en onnodige activiteiten worden vermeden. We werken onder andere volgens het principe ‘backstage research’. Dit houdt in dat we de cliënt zoveel mogelijk de verantwoordelijkheid binnen het traject geven op punten waar dat nodig is, maar zo weinig mogelijk belasten op onderdelen waar dat niet nodig is. We hebben deze manier van werken in al die jaren geoptimaliseerd en het is gebleken dat dit een zeer effectieve en efficiënte methode is.

Quality Coaching is in het bezit van het keurmerk Blik op Werk en al jaren een betrouwbare partner van onder andere het UWV, gemeenten en werkgevers.

Maatwerk

Geen mens is hetzelfde. Het traject stemmen we per cliënt af en richten we in naar de  mogelijkheden en behoeften. Het is een individueel traject, waarbij de cliënt binnen zijn of haar mogelijkheden een actieve rol heeft. Daarbij biedt de jobcoach intensieve begeleiding en ondersteuning op maat. De jobcoach neemt geen werkzaamheden over die de cliënt zelf kan of zegt te kunnen. In het traject werken we vanuit het ontdekken van innerlijke drijfveren om van daaruit keuzes te maken naar werk, scholing en toekomst.